Truckförare sökes i Halmstad!


Om tjänsten Letar du efter en ny utmaning? Nu söker vi på Logent efter nya medarbetare med erfarenhet av att köra skjutstativtruck(B3) till uppdrag hos våra kunder.

Tjänsten innebär arbete på ett lager där truckkörning och orderplock med skjutstativtruck(B3) är de cetrala arbetsuppgifterna. Anställningen är ett konsultuppdrag och stäcker sig mellan 3-6 månader, med god chans till förlängning. Om kunden Som anställd hos Logent kommer du ingå i ett team som arbetar ute hos kund. Vår verksamhet ska tillsammans med kund präglas av hög kvalitet och flexibilitet. Personlig inställning och motivation är minst lika viktigt som erfarenhet. Vår vision är alltid att sätta kunden och kundens önskemål i centrum.
Din profil Vi söker dig som har erfarenhet av att köra skjutstativtruck(B3). För att lyckas i rollen som skjutstativtruckförare ska du vara självständig, flexibel och ansvarstagande. Du ska även ha en god samarbetsförmåga och inte vara rädd för att ta i. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som bemanningskonsult är du Logents ansikte utåt och representerar oss på ett professionellt sätt.

Krav:
Behärskar svenska i tal och skrift
Truckkort A1-A4, B1-B3

Meriterande:
Körkort och tillgång till bil
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.
Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se Om ansökan Ansvarig konsultchef går igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör urval. Är du en av dem som går vidare i rekryteringsprocessen kommer du att bli kontaktad för en första intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss.

Urval sker löpande- Välkommen med din ansökan!