Vi söker nu arbetsledare för kunds räkning i Sätra!

Om tjänsten Vi söker nu en arbetsledare till vår kunds produktionsenhet i Sätra som kommer att ansvara för att verksamheten drivs och utvecklas i enlighet med enhetens affärsplan och nyckeltal. En av de viktigaste uppgifterna är att säkerställa att kundens butiker erhåller gåvor till försäljning enligt plan.

Som arbetsledare tillbringar du större delen av din tid i drift och kommer tillsammans med två arbetsledarkollegor att ansvara för att arbetsleda personalgruppen på ca 40 medarbetare. Du rapporterar till Produktionschefen. Vidare kommer ditt arbete att innebära:
• Säkerhetsställa den dagliga driften
• Bemanningsfrågor
• Ansvara för organisering
• Planera och bidra aktivt till utveckling av enhetens arbetssätt och samarbeta med andra avdelningar
Din profil Som person söker vi dig som har erfarenhet av arbetsledning inom logistik/produktion och är trygg i ditt ledarskap. Du ska trivas att arbetsleda människor och gilla att ha ansvar. Vidare ser vi att du är flexibel, prestigelös, strukturerad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Arbetet kommer även bestå av fysiskt krävande arbete.

Mot dina medarbetare är du uppmuntrande och har en förmåga att motivera och skapa arbetsglädje. I rollen är det viktigt att du även är kommunikativ och gillar att arbete både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du behärskar det svenska språket i både tal och skrift då du ska coacha och vägleda personer i deras arbete. Du har som lägst grundskoleexamen och van att arbeta med datorer.
Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001. Om ansökan Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Välkommen med din ansökan!