Vill du jobba extra på lager söder om Stockholm?

Om tjänsten Vi tror att du som söker är en social, positiv och ganska tekniskt lagd person som tycker om att arbeta i grupp och som behärskar det svenska språket flytande. I arbetet förekommer förutom sedvanligt lagerarbete även en del dokumentation och uppföljning.

Vi erbjuder dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% ett spännande extrajobb med stora möjligheter att utvecklas och få vara del av ett härligt team på en rolig arbetsplats. Kanske studerar du, har eget företag eller gör något annat på halvtid som gör att just du skulle vilja bli en del av vår arbetsstyrka några dagar i veckan.
Om kunden Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2016 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på deltid med skift-arbetstid.
Du som söker behöver ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Din profil Just nu söker vi på Logent extrapersonal för kunds räkning.

Extrajobbet är inom lager där man arbetar med allt ifrån plock, pack, truckkörning och godsmottagning till dokumentation och distribution.
Kunden är belägen i södra Stockholm och du som söker förväntas kunna arbeta 2-3 gånger i veckan. Det förekommer både dag och kvällspass. Om ansökan Truckkort är inget krav med det är meriterande. Det är även starkt meriterande om du tidigare arbetat inom lager och logistik på något sätt.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.