Knowledge center

Utökad hållbarhet i leverantörskedjan

Vi höjer ambitionsnivån inom vår leverantörskedja och satsar på att tidigt i samarbeten säkerställa att vi tillsammans kan arbeta för att nå uppsatta mål och kontinuerligt förbättra hållbarhetsarbetet. En viktig del i detta arbete har varit att från start inkludera hållbarhetsaspekter i upphandlingarna. Vi är därför stolta över att ha ingått avtal med Procurator gällande arbetskläder, och är övertygande om att vi tillsammans kommer att kunna förbättra hållbarhetsarbetet ytterligare samt minska belastningen på miljön. Vi är nöjda med att ha hittat en leverantör som, utöver att möta våra högt ställda krav på hållbarhet, också möter vårt behov av flexibilitet och kvalitet.

”En förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är bekväma och för ändamålet anpassade kläder och skor som samtidigt bidrar till att man känner sig trygg och säker på sin arbetsplats. Det gäller oavsett om man jobbar i en hamn, terminal, verkstad eller i ett e-handelslager. Vi är nöjda med att ha hittat en heltäckande leverantör till Logent-koncernen som säkerställer hög kvalitet och säkerhet i alla våra verksamheter.” säger, Buster Odlander, Director Operations development & Transformation.

”Vi är otroligt stolta att Logent valt oss och arbetskläder ur vår egen kollektion Worksafe! Logent är för Procurator en perfekt match då de värnar om individens komfort men också avtrycket på miljön. Tillsammans kan vi utveckla nya sätt för återvinning, utmana råvaru- och materialval och anpassa kläder efter arbetsuppgift i syfte att både skapa säkerhet på arbetsplatsen och förlänga livslängden på plagget när det används i sin rätta miljö och på ett korrekt vis. Allt detta samtidigt som de ute i sin verksamhet representerar Logents varumärke med det senaste inom arbetskläder. Tack för förtroendet och nu kör vi!” säger, Kristina Lantz, Sales & Marketing Director.