Rekrytering

Vi är experter på att rekrytera chefer och specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Med lång erfarenhet inom logistikbranschen och ett brett kontaktnätverk driver vi rekryteringen enligt vår kvalitetssäkrade process.

Branschexperter för rätt rekrytering
Är du kund eller kandidat och är verksam inom inköp, logistik och supply chain? Letar du efter rätt person till din verksamhet som kan göra skillnad och bidra till goda resultat eller letar du ditt nästa jobb? Oavsett vad är du välkommen till oss!

Logent rekrytering startades då vi såg ett behov på marknaden av en aktör som arbetar specialiserat och engagerat med rekrytering av chefer och specialister inom inköp, logistik och supply chain. Vi som jobbar på Logent har kunskap inom logistik och ett brett nätverk i branschen. Vår förståelse för vilken spetskompetens du behöver till ditt företag och vår kvalitetssäkrade process att identifiera rätt kandidater gör att vi kan erbjuda dig som kund en effektiv och träffsäker matchning vid rekryteringar och search.

Logents rekryteringserbjudande
Vi erbjuder lösningar för rekrytering och/ eller search inom tjänstemannaområdet, oavsett om du behöver en assistent, en specialist eller chef. Vår expert med bred och gedigen erfarenhet inom rekrytering och personbedömning blir din rådgivare och ditt bollplank genom hela processen och hjälper dig att hitta den kompetens du söker. Med digitala verktyg att attrahera, utvärdera och bedöma individers personlighet, erfarenhet och kompetens tar vi dig hela vägen till en lyckad tillsättning.

Second Opinion
Vill du ha en kompletterande extern bedömning av en persons kompetenser och personliga egenskaper? Har ni rekryterat på egen hand eller har interna kandidater vid en tillsättning av tjänster och önskar en extern och professionell bedömning? Logent kan då ge dig som rekryterande chef ett extra beslutsstöd i dina rekryteringsprocesser.

Logents rekryteringsgaranti
Rätt individ i en rekryteringsprocess kan i sällsynta fall efter anställning visa sig vara fel för en roll eller organisation. Har du anlitat oss på Logent så gör vi kostnadsfritt en ersättningsrekrytering inom den överenskomna garantitiden. 

Behöver du hjälp eller har frågor om rekrytering?
Du är välkommen att kontakta rekryteringschef Marie-Louise Bååth på tel. 070-722 77 59 eller marie-louise.baath@logent.se