Vanliga frågor och svar

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte svaret på just din fråga är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Hur gör jag om jag behöver ett arbetsgivarintyg?

För att begära ett arbetsgivarintyg går du in på Mina sidor hos den a-kassa där du är medlem. Gå in under E-tjänster och klicka på Begär arbetsgivarintyg. Var noggrann med att uppge det bolag du var anställd i.

  • Arbetsgivarintyg är endast avsett för att ansöka om a-kassa. Återkom om du söker annat typ av intyg.
  • För att få med sista lönen görs intyget först efter att slutlön är utbetald, innan dess är intyget inte komplett.
  • Vi har en handläggningstid på 2 veckor från att begäran skickas in.

När intyget är klart får du en bekräftelse till angiven mailadress. Du hittar ditt arbetsgivarintyg på Mina sidor hos den a-kassa där du är medlem under Nya arbetsgivarintyg. Om du inte är medlem i någon a-kassa så kan du hitta ditt intyg på Mina sidor hos Alfa-kassan.

Vi kan på grund av GDPR inte ta emot dina personuppgifter i vårt kontaktformulär. Skickar du in ditt personnummer i vårt kontaktformulär kommer vi omedelbart att ta bort meddelandet.

Jag söker nytt arbete, hur gör jag?

Vi annonserar alla våra lediga tjänster på jobb.logent.se. Våra konsultchefer och rekryterare går igenom ansökningarna dagligen och kommer att återkoppla till dig vare sig du går vidare i en process eller inte.

På grund av integritetsskäl har vi inte möjlighet att svara på hur det går med just din ansökan via kontaktformuläret. I de fallen är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare. Namn och E-post till ansvarig rekryterare hittar du oftast längst ner i jobbannonsen.

På grund av GDPR så kan vi tyvärr varken ta emot ditt CV eller din jobbansökan via vårt kontaktformulär.

Jag behöver en kopia på min tulldeklaration, hur gör jag?

För att få en kopia av din tulldeklaration är det smidigast om du kontaktar rätt tullkontor. Du hittar kontaktuppgifter till alla våra tullkontor nedan.

Vet du inte vilket tullkontor du tillhör så är du välkommen att skicka in din fråga via kontaktformuläret.

Du kan uppleva något längre svarstid via kontaktformuläret, så vi rekommenderar er att i första hand vända er till rätt tullkontor.

Halden –
customs@logent.no

Göteborg – 
ka.customs@logent.se

Örje –
orje.customs@logent.se

Hirtshals – 
customs.hirtshals@logent.dk

Finland –
customs@logent.fi

Helsingör –
import.helsingor@logent.dk

Om Logent

Vi är marknadsledande inom kontraktslogistik i Norden med en unik metod och brett tjänsteutbud. Vi skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Vi är en oberoende part utan egen infrastruktur och skräddarsyr lösningen utifrån kundens behov. Våra lösningar centreras kring långsiktighet och hållbarhet.

Kontakta oss

Logent AB
Hammarby Kaj 14
120 30 Stockholm